Velkommen til Hearing Loss Runners' blog

Hearing loss runners er en gruppe af hørehandicappede, der sammen har sat sig for at gennemføre et stort løb i USA. Der skal findes 12 personer - lige nu er vi 9 stk. - der gerne vil lave noget sammen og som ønsker at vise, at uanset dit høretab - om du er CI-bruger, høreapparatbruger, er du i stand til at gennemføre en udfordring.

Udfordringen i vores tilfælde er dels fælles - nemlig at gennemføre et løb, der strækker sig over flere dage i fællesskab, hvor vi er afhængige af hinanden - og dels individuel, at få trænet sig selv op til at kunne løbe tre løbeture på kort tid. Dertil kommer der de forskellige udfordringer vi hver især kæmper med. Nogle stammer fra hørehandicap. At være hørehæmmet i dagens Danmark er ikke let, og det kan gøre at det bliver til handicap, hvor vi skal kæmpe for at klare os på de vilkår vi møder. Andre stammer andre steder fra. Nogle af deltagerne kæmper med overvægt, dårligt syn/blindhed, diabetes.

Håbet er at fællesskabet i Hearing Loss Runners kan hjælpe os til at klare de forskellige udfordringer. Vi vil løbende fortælle om os selv her på bloggen, på instagram og på vores hjemmeside. Det bliver spændende at se hvad det udvikler sig til.

Mange hilsner

Laila og Niels

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Vidt forskellige løbeoplevelser på samme rute

Gi' en Hearing Loss Runner en High Five!!

Mød en løber: Pia fra Fyn