Nyt fra kaptajnen



Allerførst vil kaptajnen her sige tusind, tusind tak for den meget fine sponsorstøtte, der allerede er kommet ind på Hearing Loss Runners Ragnar konto hos Dansk Døve Idræt (DDI). Og en meget, meget stor tak til Joachim Thor Krøyer fra DDI for at skaffe sponsoratet.

Nu er der i skrivende stund ca. 11 måneder til vores stafet-løb på 200 miles bliver afviklet i Miami. Alle 11 løbere er topmotiverede og i fuld gang med at træne. Det er væsentligt at de får trænet og gjort kroppen klar til den store belastning det er at løbe 3 etaper fordelt på kun 2 dage og en nat.

Noget helt andet er den mentale klargøring - nogle er stadig usikre på om de når at spare nok op til at komme med. På holdet er der både arbejdsløse og fleksjobbere, som vil bruge Ragnar udfordringen som motivation og måske som afsæt til at blive mere robuste og komme stærkere ud på den anden side af Ragnar- løbet.

Løbet handler netop om at finde - The Inner Wild - den indre vilde seje viking. I en hverdag fuld af udfordringer som hørehandicappet, kræver det virkelig sin mand/ kvinde at klare sig blandt  normalthørende og tro på, at man er god nok. Der kan løbet være med til at styrke troen på sig selv.

Hvis der en nogle sponsorer derude - så er I meget velkomne til at give en lille skærv til de kæmpende Hearing Loss Heroes - den hørehandicappede helt - der er så meget brug for den.
Kontonummeret står på vores hjemmeside : www.hearinglossrunners.dk - hvor du også kan læse om os og finde kontaktinformation til holdet og DDI. 

Mange hilsner fra Laila.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Vidt forskellige løbeoplevelser på samme rute

Gi' en Hearing Loss Runner en High Five!!

Mød en løber: Pia fra Fyn