Gi' en Hearing Loss Runner en High Five!!
Jeg blev en del af denne gruppe sidst i 2017. Jeg syntes at det lød så spændende, at et team kunne have et fælles handicap og samtidigt sætte sig så stort et mål, som et 32 timers langt løb i USA. Intet mindre. Teamets kaptajn Laila styrer os med en fast og kærlig hånd, og det var nødvendigt under frost og sne i marts måned. Flere måtte på løbebånd, de seje løb stadig udendørs og nogle gemte sig under radaren, til vejret blev godt igen. 

Vi er rent geografisk bosat over hele landet. Motivationen til at løbe flere gange om ugen og længere, kommer helt sikkert gennem teamet. At vi kan følge hindanden her på hjemmesiden, Facebook og Instagram giver også en god hold ånd. Jeg er selv kommet i gang med den udendørs løbetræning lige inden påske.


Jeg løber 3 gange om ugen og ca.  5-6 km i området hvor jeg bor. Mine normale løberuter er i Vallensbæk Mose, men her er godt vådt mange steder grundet den store mængde nedbør, der er kommet gennem det sidste års tid. Jeg løber derfor ind imellem på cykelstierne, men det kræver at der skal holdes godt øje med trafikken. Jeg har gennem vinteren spillet badminton og bowling, så det er dejligt at komme ud i den friske luft.


Til arrangementet "Faglige dage" på Castberggård blev det nævnt på et af foredragene, at man kunne arbejde med at ændre sine vaner.  Et af eksemplerne gik på at sætte sine løbesko frem i entréen, indtil løbeturen blev en god vane. Det tager ca. 3 uger at indarbejde gode vaner, og  synet af skoene, har virket fint for mig. Nu glæder jeg mig i disse dage over at det endeligt er forår, det er dejligt at løbe i solskin og varme. 

Teamet deltager ligeledes i Royal Run 21.maj, forhåbentlig med logo på ryggen, så vores blog læsere kan give os en HighFive med på vejen.

/Eva

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Natløb - en udfordring, når man er natteblind!

Shh, du skal være mere stille!

Træningsmakker: Lille dims som både motiverer, belønner – og gør yngre!