Løbsreportage - Etape København - et maraton i fem etaper!
Line og jeg deltog i løbet ”Etape København”, som er et løb med en marathondistance på 42,195 km fordelt over 5 etaper. Vi deltog også begge i 2017, men der kendte vi ikke hinanden. Siden da er vi blevet venner gennem Hearing Loss Runners. Løbet er en god mulighed for at teste kroppen af, for at se om den kan holde til at løbe nogle lange seje træk, flere dage i træk, som vi skal, når vi løber Ragnar Relay.
  1. etape var mandag aften og løbet foregik fra havnen I København og rundt på Kastellet, 8 km i alt på en flot varm tur.
  2. etape var på Lines hjemmebane på Frederiksberg, 9, 2 km rundt fra Frederiksberg Stadion og i en varm tur i Grøndalsparken.
  3. etape var igen i havnen og rundt omkring Operaen og Papirøen, 8 km og flot tur. Line var klædt ud som bjergrytter med cykelhjelm og det hele, så sjovt, men også meget varmt for hende, at løbe i. Der var konkurrence om de flotteste udklædninger og et flot Tyrolerpar vandt præmien.
  4. etape var på min hjemmebane i Valbyparken, 10 km langs Sydhavnen til ”Bjerget” ved Kystagerparken og tilbage gennem Valbyparken. Den smukkeste tur af dem alle, og det havde vi brug for, trætheden i ben og krop begyndte at melde sig.
  5. etape og afslutningen var på Amager Strand og løbet var kun 7 km. Der var en rigtig god stemning og alle glædede sig over de flotte resultater. Line og jeg løb i vores flotte bluser fra Royal Run med logoet på ”Hearing Loss Runners”, og det var der faktisk flere der bemærkede.

Jeg løb 8 minutter hurtigere end i 2017, så min samlede tid blev i alt 4 timer og 33 minutter, og det er jeg vældig godt tilfreds med.

Line løb på 4 timer og det var nogenlunde som året før.

Vi havde begge en dejlig løbeuge. Det var hyggeligt og lidt hårdt, for vi var begge fuld tid på jobbet samtidig. Line var sej, hun cyklede frem og tilbage til alle etaper.

/Eva

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Natløb - en udfordring, når man er natteblind!

Shh, du skal være mere stille!

Træningsmakker: Lille dims som både motiverer, belønner – og gør yngre!